O MENI

Že v rani mladosti sem bil športno naravnan. Najprej sem treniral gimnastiko, kasneje košarko. Po končani karieri košarke sem se usmeril v fitnes vadbo.

Želja po delu na področju športa me je pripeljala do odločitve, da se specializiram v fitnesu. Z vztrajnostjo in predanostjo treningom, izobraževanju in zdravemu načinu prehrane sem postal trener.

Na Fitnes zvezi Slovenije sem leta 2013 opravil vsa potrebna predavanja in izpite ter si tako pridobil naziv 'Inštruktor fitnesa', kasneje leta 2015 pa še naziv 'Trener fitnesa'.

S precejšnim številom ur preživetih v fitnesu sem svoje treninge želel še dodatno popestriti. Tako sem začel s Kattlebelli in vadba me je zelo navdušila, zato sem se odločil, da poglobim svoja znanja še na tem področju. Leta 2015 sem pridobil naziv 'Inštruktor Kattlebella'.

Prav tako veliko časa namenim treningom s tako imenovanimi »suspenziskimi trakovi« oz. TRX®.

Vsem vam, ki se ne počutite domače v telovadnici, sem pripravljen prilagoditi vadbo tudi izven športnih centrov oz. v naravi ali na domu. Čas in lokacijo prilagodim vašim željam.

Za dobro počutje ni nikoli prepozno. Za lažji začetek začnimo skupaj.

 Ko uteži postanejo užitek......

tom-panter

POKLIC

Osebni trener, Kondicijski trener, Kettlebell trener, TRX  v trener

 

AKTIVNOSTI

Osebno trenerstvo, TRX trening, izguba maščobe, raztezanje/fleksibilnosti, treningi v skupinah, krožni treningi, crossfit trening, izdelava jedilnikov, košarka, pohodništvo, tek, hoja, plavanje

SPECIALNOSTI

Rehabilitacija po poškodbah, masaže z valjem, preventivo sproščanje sprožilnih (trigger) točk, odpravljanje bolečin v križu, trening mišic jedra, diete in prehrana, osveščanje zdravega načina življenja, pridobivanje mišiče mase, moški fitnes, ženski fitnes, vadba za seniorje, treing za eksplozivnost, trening za pridobivanje moči, trening na prostih utežeh

DIPLOME / CERTIFIKATI

Vaditelj 1. stopnja Fitnes zveza Slovenije

Inštruktor 2. Stopnja Fitnes zveza Slovenije

Trener fitesa 3. Stopnja Fitnes zveza Slovenije

Kettlebell sport skill certificate at Ketacademy

TRX certifikat

IZKUŠNJE

12 let košarka, 8 let fitnes

SODELUJEM Z

 strong-crn

 strong-crn